Ruilen en retourneren

Retourneren

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te informeren over de artikelen die wij aanbieden. We meten bijvoorbeeld graag iets voor je op als je twijfelt over een maat.
Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan dit binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden geretourneerd worden.

De retour kosten zijn helaas voor de rekening van de klant. Indien de gehele bestelling retour wordt verzonden dan worden eventueel betaalde verzendkosten heen retour overgemaakt. 

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten, moet het teruggestuurde product ongebruikt of ongedragen zijn. Uiteraard mag je het product wel passen. De prijskaartjes en andere, aan het product bevestigde kaartjes dienen nog aan het product bevestigd te zijn. Het retourformulier dat bijgevoegd in het pakket zit mag worden ingevuld. 

Producten die bevlekt of beschadigd zijn door het dragen, passen of proberen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Gepersonaliseerde items kunnen ook niet retour. Alle teruggestuurde items worden bij binnenkomst geïnspecteerd.

Wanneer je je item(s) wilt retourneren naar RoomRosie, zorg er dan voor dat je retourzending vergezeld gaat met een briefje met jouw ordernummer en de reden van retour. Niet-identificeerbare retouren kunnen mogelijk niet worden terugbetaald. Alle artikelen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking en met de orginele hangtags.
Een artikel online omruilen voor een ander artikel is niet mogelijk. In dat geval wordt het orderbedrag terugbetaald. Eventuele nieuwe artikelen kunnen in de online winkel worden gekocht. 


1. We raden aan een postdienst te gebruiken die de waarde van je geretourneerde producten verzekert of een bewijs van verzending geeft. Verloren pakketten worden niet terugbetaald. 
2. Zodra het retour goed is ontvangen, ontvang je een e-mail met de bevestiging van terugbetaling. 
3. Over het algemeen verwerken we restituties op maandag, maar afhankelijk van uw bank of creditcardmaatschappij kan het tot 48 uur duren voordat het op je bankrekening staat. 

De retourkosten zijn voor de rekening van de klant. Indien de gehele bestelling retour wordt verzonden dan worden eventuele betaalde verzendkosten heen retour overgemaakt. 

Hebben wij een items verkeerd of beschadigd opgestuurd? Dan vergoeden wij uiteraard de retourkosten. Er zijn geen kosten verbonden aan herbevoorrading. 

We hebben een retourbeleid van 30 dagen.

Wat zijn de herbevoorradingskosten?

Geen herbevoorradingskosten

Hoe kunnen klanten producten retourneren?

Per post

Hoe krijgen klanten het retourlabel?

Voor defecte producten: In de doos

Voor spijt van de klant: In de doos

De productvoorwaarden die we toestaan voor retouren

Nieuw

AANDELENBEURS:

We ruilen alleen producten om als ze defect of beschadigd zijn. Als u uw product wilt ruilen voor hetzelfde product, neem dan contact met ons op via mail: info@roomrosie.be. Wij zullen de gratis uitwisseling verwerken,

VERANDERING VAN GEDACHTEN:

Verandering van gedachten is niet acceptabel. Er worden geen retouren en terugbetalingen verwerkt. Let op: Kleur, Maat, Textuur.

DE BESTELLING ANNULEREN:

Wij verzenden de bestellingen meestal direct,

Als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan onmiddellijk contact met ons op en stuur een deelname van de verwerkingsafdeling, maar we kunnen niet garanderen dat u de bestelling altijd retourneert zodra u het product heeft ontvangen.

** Alle terugbetalingen worden uitgegeven na ontvangst van het geretourneerde product en geïnspecteerd. Het zal tot 4 dagen duren voordat het op uw betaalrekening staat. We doen echt ons best om onze klanten tevreden te stellen.


Sale & Retourneren

Voor artikelen die in de sale zijn gekocht gelden een aantal andere regels mbt retourneren. De retourtermijn is 8 dagen en er zal een tegoedbon worden uitgeschreven ipv geld teruggave. 

Omdat we standaard lage verzendkosten hanteren (en bij bestellingen vanaf €75,- alle verzendkosten op ons nemen) kunnen we, om het bedrijf gezond te houden, niet ook nog de retourkosten op ons nemen. De verzendkosten van het retour zijn daarom voor je eigen rekening. We hopen op je begrip hiervoor. 
We raden je aan je retour te versturen met een Track and Trace code. Je bent zelf verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van het product tijdens de verzending. Bewaar het verzendbewijs tot je melding hebt gekregen dat je retour is verwerkt.
Als wij je retour in de originele staat hebben ontvangen, dan zullen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen, het aankoopbedrag terugstorten naar het rekeningnummer waarmee je hebt betaald. De, bij de aankoop betaalde, verzendkosten betalen we alleen terug als de gehele bestelling wordt geretourneerd.
RoomRosie behoudt zich het recht om het aankoopbedrag niet of gedeeltelijk te crediteren als het product beschadigd is of redelijkerwijs kan worden aangenomen dat het product is gedragen.

Het is helaas niet mogelijk om bij ons op kantoor een afspraak te maken om een artikel te ruilen.

Het retour adres is:


RoomRosie

Retouradres

Ringdijk 378 
2983 GS Ridderkerk

Klantenondersteuning 24/7

E-mail:   info@roomrosie.be

Call:  +31 6 23706649

Heb je nog vragen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@roomrosie.be, we helpen je graag! 

Maattabel

Hieronder zie je de gangbare kledingmaten voor kinderen per leeftijdscategorie in de maattabel.

Het kan uiteraard zo zijn dat een merk of kledingstuk net iets anders valt of dat jouw kindje iets groter of kleiner is dan gemiddeld. Wij zullen zo dit zo goed mogelijk bij het product vermelden.

Je kunt er rekening mee houden dat je een legging liever iets kleiner dan groter koopt, omdat een legging die te ruim zit niet mooi staat. Deense jurkjes en rokken vallen meestal langer dan de Nederlandse modellen. 

Je kunt altijd contact met ons opnemen  als je twijfelt over de maat, wij kunnen alles voor je opmeten en helpen je graag! 

50 -> Newborn
56 -> 0-3 mnd
62 -> 3-6 mnd
68 -> 6-9 mnd
74 -> 9-12 mnd
80 -> 12-18 mnd
86 -> 18-24 mnd
92 -> 24 mnd/2jaar
98 -> 2-3 jaar
104 -> 3-4 jaar
110 -> 4-5 jaar
116 -> 5-6 jaar
122 -> 6-7 jaar 
128 -> 7-8 jaar
134 -> 8-9 jaar 
140 -> 9-10 jaar