Over ons

Geïnspireerd door alle hippe moeders op de schoolpleinen van Amsterdam, zijn wij onze droom achter aan gegaan. Omdat ondernemen in ons, ik (Lynn) en mijn twee zussen, bloed zit besloten wij een succesvolle kinderkleding webshop over te nemen. We zijn geïnspireerd door de Amsterdamse moeder en willen dit ook uitstralen met onze webshop. RoomRosies aanbod is volgens de laatste trends, vol printjes en biedt exclusieve merken aan die je bijvoorbeeld zo in de negen straatjes zal terug vinden. Dankzij onze liefde voor mode, de natuur en klantvriendelijkheid zijn wij in staat net dat extra stapje voor u te zetten.

''Wij proberen de exclusieve winkelervaring van een boutique online te vertalen in onze webshop, inclusief klantenservice!'' - eigenaresse Lynn.

Ieder merk op de website is met zorgvuldigheid uitgekozen. Bieden zij aan wat wij zelf ook graag bij onze kinderen aan willen doen als ze voor een kinderfeestje worden uitgenodigd? Daarnaast is er ook aandacht voor het duurzaamheidsconcept van de merken. Omdat we met zijn alle een stukje beter voor de natuur moeten zorgen.

‘’Met onze kleding creëer jij voor jezelf en voor je kind een uitzonderlijk imago, wat zelfs opvalt in de grote steden.’’ - RoomRosie's team

Wij doen er alles aan om het (met behulp van ons team) samengestelde setje zo snel mogelijk te bezorgen. Dit natuurlijk voor zo laag mogelijke verzendkosten. Heb je toch nog wat extra inspiratie nodig kijk dan op onze Instagram: @roomrosie. Om de kwaliteit van onze producten te verzekeren kunnen wij trots zijn op ons merkportfolio.  Laat je meeslepen in de wereld van de laatste trends, en stel gerust een vraag.


Liefs,
Team RoomRosie
Maattabel

Hieronder zie je de gangbare kledingmaten voor kinderen per leeftijdscategorie in de maattabel.

Het kan uiteraard zo zijn dat een merk of kledingstuk net iets anders valt of dat jouw kindje iets groter of kleiner is dan gemiddeld. Wij zullen zo dit zo goed mogelijk bij het product vermelden.

Je kunt er rekening mee houden dat je een legging liever iets kleiner dan groter koopt, omdat een legging die te ruim zit niet mooi staat. Deense jurkjes en rokken vallen meestal langer dan de Nederlandse modellen. 

Je kunt altijd contact met ons opnemen  als je twijfelt over de maat, wij kunnen alles voor je opmeten en helpen je graag! 

50 -> Newborn
56 -> 0-3 mnd
62 -> 3-6 mnd
68 -> 6-9 mnd
74 -> 9-12 mnd
80 -> 12-18 mnd
86 -> 18-24 mnd
92 -> 24 mnd/2jaar
98 -> 2-3 jaar
104 -> 3-4 jaar
110 -> 4-5 jaar
116 -> 5-6 jaar
122 -> 6-7 jaar 
128 -> 7-8 jaar
134 -> 8-9 jaar 
140 -> 9-10 jaar